UK PE INTELESUL TUTUROR#Cum am reistat 2 ani in Anglia #Cum sa te descurci in UK

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Teapa cu fabrica de perne in Munchen






     Salutare dragi prieteni si multumesc pentru interesul acordat postarilor mele.Va marturisesc ca personal sunt in cautarea unui loc de munca in afara tarii drept urmare am ceva experienta in asazisele "oferte de munca"postate pe internet de diferite persoane sau firme specializate in excrocarea persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca mai bine platit in afara tarii.
    Ultimul job care mi-a fost oferit de o firma in urma aplicarii la anuntul postat pe internet a fost ca operator linie productie perne in Munchen.Sincer nu aveam nici cea mai mica idee despre cum se confectioneaza pernele dar am zis ca nu strica sa incerc si am fost "atat de norocos" incat am fost si sunat de un reprezentant al firmei respective.
    Intamplarea a decurs in felul urmator...sunt sunat de un reprezentant al firmei X pentru ca iti spun denumirea firmei atat de repede tocmai pentru a nu retine numele,fiind in trafic trag pe dreapta pentru a putea vorbi linistit cu domnul atat de dornic sa-mi ofere jobul respectiv.Incepe prin a-mi prezenta oferta de munca,programul de lucru,salariul(1200 euro dupa cum spunea),detalii despre cazare..in fine vreo 5 min de vorbarie dupa care imi prezinta si conditiile pentru a obtine jobul. "Noi nu percepem nici un comision"in schimb percepem doar o mica taxa de procesare a dosarului de 30 de euro.Va dati seama ca nu putem oferi locuri de munca oricarei persoane gasite pe internet.
Ok spun eu dar ne intalnim sau cum punem totul la cale,la care reprezentantul firmei..NU va trimit eu numarul contului prin sms.(super funny faza).Eu eram interesat de locul de munca iar el doar sa scoata cei 30 de euro de la mine.Replica mea dupa ce am auzit asta a fost ca nici eu nu pot oferi cate 30 de euro tuturor persoanelor care ma suna si imi promit cate un loc de munca si ca daca intradevar are o oferta de munca sa ne intalnim fata in fata eu fiind din Constanta la fel ca si presupusa firma,moment in care au inceput textele de genul "nu sunt in localitate momentan" , "sa stiti ca suntem o firma serioasa" si bineinteles "revenim noi cu un telefon" , convorbirea incheinduse cu urari de bine si cu promisiunea ca voi fi sunat pentru a ne intalni cand va ajunge in localitate.Sincer cred ca domnul a uitat sa se mai intoarca pentru ca dupa cum va dati seama n-am mai fost sunat  totul fiind doar o excrocherie.Cum s-ar zice mio luam de-mi sareau fulgii.
   Va urez succes in continuare daca sunteti in cautarea jobului mult dorit si aveti grija.Nu platiti comisioane.

4 comentarii:

  1. Mare dreptate ai. Am ajuns o tara de tepari, toti vor sa faca bani usor si rapid ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha, ha, ha! Foarte buna replica cu "nu pot oferi 30 de euro tuturor...". Totusi, 1200 de euro pe luna in Germania e putin indiferent de munca prestata. Astea sunt salarii oferite numai est-europenilor, de preferat romani si bulgari.

    RăspundețiȘtergere
  3. CLAUDIA MOHR o femeie fara scrupule. isi bate joc de romani. ii minte despre joburi in germania. sa nu aveti incredere in ea. am fost 8 romani in SANKT PETER ORDING germania la restaurantul GRAN CAFE RIALTO. cand am ajuns totul era altfel decat a zis ea. niste italieni care nici nu vroiau sa ne vada, ne-au tinut afara, apoi ne-au bagat pe toti intr-o camera, fara mancare, fara apa. a doua zi ne-au oferit 400 de euro pe luna, cate 12 ore pe zi, fara pauza. daca vroiam sa acceptam bine daca nu sa plecam. fara acte. fara nimic. numa niste vorbe de la niste oameni fara scrupule. am cheltuit foarte multi bani sa ajungem acolo. acum nimeni nu-si asuma nimic. feriti-va de acesta femeie CLAUDIA MOHR - sta in orasul HEIDE - 40 de km de SANKT PETER ORDING si are anunturi pe net cu joburi cu acest mail : job-mohr@t-online.de +49 01724784517 +49 4816838615 si de barbatul MARIUS GHEORGHIU - sta in Hunedoara si are multe anunturi pe net cu joburi cu acest mail : deutschlandjob@yahoo.com +40 727023961 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere